Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Heerde

Kanaalstraat

Doelgroep

Ouderen

Specialisme

Dementie

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Kanaalstraat is een intensieve zorglocatie in Heerde voor mensen met een intensieve verzorgingsvraag en/of verplegingsvraag in combinatie met een verstandelijke beperking.

Wonen bij De Kanaalstraat

De Kanaalstraat bestaat uit 24 appartementen met vier gezellige huiskamers verdeeld over drie verdiepingen. De huiskamers hebben een tuin, terras of een balkon waar je gezellig samen kunt zitten. Er is een lift en het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk. Elk appartement heeft een terras of balkon.

Twee groepen

Het gebouw is ingedeeld in de linker- en rechterkant. Aan de linkerkant zijn twaalf appartementen met mogelijkheden voor mensen die meer intensieve lichamelijke verzorging nodig hebben. De appartementen hebben een ruime zit-slaapkamer en een badkamer met een toilet, douche, douchestoel en wasbak. Er is een ingebouwd tilliftsysteem in de gangen en appartementen. Ook kun je hier gebruik maken van een ruime, gemeenschappelijke badkamer waar een bad en douchebrandcard staat.

Aan de rechterkant van het gebouw zijn twaalf tweekamerappartementen. De woonkamer is gescheiden van de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wasbak. Er is een ingebouwd alarmeringssyteem zodat je jouw begeleiders op een makkelijke manier kunt bereiken wanneer je ze nodig hebt.

Je hebt de mogelijkheid om zelf in je appartement te koken, eten en te wassen/drogen. Maar je kunt natuurlijk ook met jouw medebewoners in de gezamenlijke woonruimte eten.

Begeleiding

Op de Kanaalstraat wordt gewerkt volgens de methodiek Belevingsgerichte Zorg.Adres
Kanaalstraat 37
8181 HV Heerde

Ligging

Het gebouw is vrij nieuw, mooi en ruim opgezet. De ligging is ideaal: middenin een woonwijk dichtbij het centrum, naast het gezellige dorpshuis van Heerde en dichtbij mooie natuurplekjes. Maandelijks is er een aangepaste kerkdienst op loopafstand van de Kanaalstraat, speciaal voor mensen met een beperking.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons