Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Woerden

Jan van Beierenlaan

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, psychische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Jan van Beierenlaan is een woonlocatie in Woerden. Bij de Jan van Beierenlaan wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). Er wonen 32 mensen verdeeld over vier verdiepingen. Het gebouw is modern en ruim.

Wonen bij Jan van Beierenlaan

De locatie is voor iedereen geschikt. Je hebt je eigen ruime appartement of studio waar je lekker je gang kan gaan. Je kan hier op de begeleiding rekenen als je hulp nodig hebt. In je woning heb je een eigen zitplek, slaapruimte, douche en toilet, maar je kan ook lekker buiten op het balkon zitten. De woning is voorzien van een ruime gemeenschappelijke woonkamer waar je samenkomt met je medebewoners en de begeleiding om bijvoorbeeld te eten.

Begeleiding

Je krijgt op de Jan van Beierenlaan de begeleiding die bij jou past. Zo wordt in overleg met jou precies besproken wat jouw wensen zijn, waarop wij de begeleiding kunnen aanpassen. Wij geven begeleiding op de groep, maar ook één-op-één begeleiding in je eigen appartement/studio als je dat fijner vindt. Wij geven 24-uur zorg, ook ’s nachts is er dus altijd een slaapdienst aanwezig.

Dichtbij het openbaar vervoer

Deze nieuwe locatie heeft verschillende faciliteiten. Zo zijn we gevestigd naast het spoor, op loopafstand van het station. Ook het centrum is dichtbij, je staat na tien minuten lopen in de winkelstraat van Woerden. We beschikken over een grote ondergrondse parkeerplaats, waar je de auto, maar ook je fiets veilig neer kan zetten. In het gebouw is ook een lift aanwezig.

Adres
Jan van Beierenlaan 22
3445 VV Woerden

Veel activiteiten

De bewoners nemen deel aan activiteiten. Zo gaan er bewoners naar de instuif, de SOOS, handwerken, catechese en naar de Jostiband. Er wordt ook gesport, zo zitten er bewoners in het G-team op voetbal bij sportvereniging VEP. VEP is ook gevestigd in Woerden en goed bereikbaar met openbaar vervoer of met de fiets.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons