Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoorn

Jacques Bloemhof

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartment, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Jacques Bloemhof is een woonlocatie in Hoorn voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Jacques Bloemhof

​Op deze locatie wonen zowel jong volwassenen als volwassenen. De meeste bewoners gaan overdag naar eigen dagbesteding of werk. Jacques Bloemhof bestaat uit 3 woonlagen met in totaal 29 appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer met keukenblok, slaapkamer, was/bergruimte, badkamer met toilet en douche en een eigen balkon. Aan de achterkant van het gebouw kun je op een mooi terras aan het water zitten.

Op de begane grond is een gezellige grote gezamenlijke woonkamer waar je overdag koffie kunt drinken en gezellig een praatje kunt maken. Op de eerste verdieping is ook een algemene ruimte aanwezig. In de algemene ruimten kun je mee-eten, televisie kijken en spelletjes doen.

In gezellige woonwijk

De locatie ligt in de gezellige woonwijk Kersenboogerd met een supermarkt op enkele minuten loopafstand. Het station is 10 minuten lopen en vanaf daar ben je snel in het centrum van Hoorn.

Begeleiding

Op de locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij ondersteunen je, je eigen leven te leiden, zoals jij het zelf voor ogen hebt. We gaan uit van jouw wensen en mogelijkheden. Eigen keuzes leren maken is voor ieder mens belangrijk. Daar helpen we je graag bij. Jouw hulpvragen zetten we om in doelen en dromen en daar werken we samen stap voor stap naar toe.

Adres
Jacques Bloemhof 15
1628 VM Hoorn

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons