Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Jacques Bloemhof

Jacques Bloemhof

Jacques Bloemhof is een woonlocatie in Hoorn voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Jacques Bloemhof

​Op deze locatie wonen zowel jong volwassenen als volwassenen. De meeste bewoners gaan overdag naar eigen dagbesteding of werk. Jacques Bloemhof bestaat uit 3 woonlagen met in totaal 29 appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer met keukenblok, slaapkamer, was/bergruimte, badkamer met toilet en douche en een eigen balkon. Aan de achterkant van het gebouw kun je op een mooi terras aan het water zitten.

Op de begane grond is een gezellige grote gezamenlijke woonkamer waar je overdag koffie kunt drinken en gezellig een praatje kunt maken. Op de eerste verdieping is ook een algemene ruimte aanwezig. In de algemene ruimten kun je mee-eten, televisie kijken en spelletjes doen.

In gezellige woonwijk

De locatie ligt in de gezellige woonwijk Kersenboogerd met een supermarkt op enkele minuten loopafstand. Het station is 10 minuten lopen en vanaf daar ben je snel in het centrum van Hoorn.

Begeleiding

Op de locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij ondersteunen je, je eigen leven te leiden, zoals jij het zelf voor ogen hebt. We gaan uit van jouw wensen en mogelijkheden. Eigen keuzes leren maken is voor ieder mens belangrijk. Daar helpen we je graag bij. Jouw hulpvragen zetten we om in doelen en dromen en daar werken we samen stap voor stap naar toe.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina