Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Apeldoorn

Houttuinen

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Houttuinen is een woonlocatie in Apeldoorn. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Met elkaar zorgen we ervoor dat de Houttuinen een fijne plek is om te wonen. Houttuinen bestaat uit twee panden met elk zeven appartementen en een steunpunt.

Wonen bij Houttuinen

Alle veertien bewoners hebben een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer. Bij het steunpunt kun je na het werk of de dagbesteding je verhaal kwijt en ontmoet je andere bewoners. En daar kun je samen eten of na het eten koffiedrinken

Adres
Houttuinen-Oost 96
7325 SZ Apeldoorn

Afspraken in het ondersteuningsplan

De begeleiders zijn er als je thuiskomt van je werk of de dagbesteding. Ze ondersteunen je vooral in je eigen appartement. We maken duidelijke afspraken over de hulp die we jou bieden. Die afspraken schrijven we op in het ondersteuningsplan. Natuurlijk heeft ook iedereen een taak in het huishouden. Zo moet je soms de tafel dekken of de afwasmachine inruimen.

"Je kunt gezellig koffie drinken bij het steunpunt"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons