Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Honthorststraat

Honthorststraat

Honthorststraat is een woonlocatie in Deventer. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Honthorststraat lig vlak naast de IJssel. Dat is een rivier die ook door Deventer loopt.

Wonen bij Honthorststraat

Bij de Honthorststraat wonen twintig mensen. Tien mensen op de eerste verdieping en tien op de tweede. Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, een douche en wc.

Gemeenschappelijke woonkamer

Overdag gaan de meesten naar de dagbesteding. Of naar de werkvoorziening. Iedereen is wel met iets bezig. Vaak praten we 's avonds over wat we op het werk hebben meegemaakt. Dan zitten we gezellig in de gemeenschappelijke woonkamer. Hier praten we met elkaar, drinken koffie, kijken tv of doen een spelletje. We eten hier ook samen. Maar je kunt op je eigen kamer eten.

Midden in de woonwijk

Ons huis staat midden in een woonwijk. Het is nog redelijk nieuw. Op de begane grond is de Lidl. Lekker makkelijk, je kunt altijd snel boodschappen doen. Wie wil, kan op zondag naar de kerk. Samen met begeleiders wandelen we veel. We fietsen ook. Soms gaan we winkelen met elkaar. Of samen koken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina