Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Het Baken (Weidelust)

Het Baken (Weidelust)

Het Baken is een woonlocatie in Gouda. Bij Het Baken wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met zestien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij Het Baken

Bij Het Baken heb je een eigen appartement met woonkamer, keuken en badkamer met douche en toilet. Je mag het appartement inrichten zoals jij dat mooi vindt. ’s Avonds en in het weekend zoeken we elkaar op in de gemeenschappelijke woonkamer. Daar eten we samen. Drinken we koffie en kijken televisie. En ontmoeten we elkaar en begeleiders. Dat is hartstikke gezellig. Overdag gaat iedereen aan het werk of naar de dagbesteding. Dat is ook allemaal dicht bij huis.

Een prachtige omgeving

Als je bij Het Baken in de woonkamer zit, lijkt het net of je op vakantie bent. We zitten namelijk aan het water en onder de bomen. Echt prachtig. Onze wijk, Plaswijck, is een goede buurt. Je loopt zo naar de bushalte of de winkels. De begeleiders kennen ons allemaal heel goed. We zijn heel zelfstandig, maar als we hulp nodig hebben, staan ze altijd voor ons klaar.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina