Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hermanshoeve

Hermanshoeve

Hermanshoeve is een woonlocatie in Marum. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je woont in de boerderij zelf. Of in het appartementencomplex dat ernaast ligt.

Wonen bij Hermanshoeve

Bij de Hermanshoeve wonen 20 mensen. In de boerderij wonen mensen die wat meer ondersteuning nodig hebben. Zij hebben een mooi appartement met alles erop en eraan. In de boerderij zijn twee multifunctionele ruimtes waar je samen kunt eten en koffiedrinken.

In het appartementencomplex wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking. Deze bewoners zijn behoorlijk zelfstandig. De bewoners kunnen wel gebruikmaken van het steunpunt op de Cohnsheem 30. Daar kun je bijvoorbeeld even koffiedrinken of een film kijken.

Verbouwde boerderij

De boerderij is schitterend verbouw. Je kijkt uit op de dierenweide met kippen en dwerggeiten. En op de tuin met fruit. In de zomer kun je hier heerlijke aardbeien en bessen plukken. En opeten natuurlijk. Soms organiseren we ook leuke activiteiten. Op het terrein van de Hermanshoeve kun je ook naar de dagbesteding.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina