Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Marum

Hermanshoeve

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Hermanshoeve is een woonlocatie in Marum. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je woont in de boerderij zelf. Of in het appartementencomplex dat ernaast ligt.

Wonen bij Hermanshoeve

Bij de Hermanshoeve wonen 20 mensen. In de boerderij wonen mensen die wat meer ondersteuning nodig hebben. Zij hebben een mooi appartement met alles erop en eraan. In de boerderij zijn twee multifunctionele ruimtes waar je samen kunt eten en koffiedrinken.

In het appartementencomplex wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking. Deze bewoners zijn behoorlijk zelfstandig. De bewoners kunnen wel gebruikmaken van het steunpunt op de Cohnsheem 30. Daar kun je bijvoorbeeld even koffiedrinken of een film kijken.

Adres
Cohnsheem 4
9363 KK Marum

Verbouwde boerderij

De boerderij is schitterend verbouw. Je kijkt uit op de dierenweide met kippen en dwerggeiten. En op de tuin met fruit. In de zomer kun je hier heerlijke aardbeien en bessen plukken. En opeten natuurlijk. Soms organiseren we ook leuke activiteiten. 

"Op het terrein van de Hermanshoeve kun je ook naar de dagbesteding"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons