Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hemmen

Hemmense Boerderij

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Speeltuin, Kinderboerderij, Activiteitencentrum

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Hemmense Boerderij is een woonlocatie in Hemmen. Hier wonen dertien mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). In de boerderij zit ook een dagbesteding.

Wonen bij de Hemmense Boerderij

Samen met de begeleiders kijken jullie waarin jij ondersteuning nodig hebt. De meeste ondersteuning krijg je in je eigen appartement of studio. Je hebt voor elke dag een plan waarin staat wat je die dag gaat doen. Overdag zijn we in ieder geval naar de dagbesteding of het werk. Sommigen doen dat op de boerderij zelf. Anderen gaan verder weg.

Adres
Veldstraat 79b
6672 MD Hemmen

Eigen woonruimte

Op de bovenste verdieping heb je een zit/slaapkamer, een douche en een wc. Op de benedenverdieping heb je een eigen appartement, met een zit/slaapkamer, douche en wc. We eten vaak samen in een van de twee gemeenschappelijke woonkamers. Je kunt ook in je eigen kamer eten. Naast de boerderij staat nog een apart gebouw. Dit noemen we de Hooiberg. Hier wonen vier mensen. Zij hebben een appartement met een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer, een douche en wc. In de Hooiberg koken de mensen meestal zelf. Maar je mag ook mee-eten in de eetkeuken beneden in de boerderij.

"De boerderij staat in een rustige en landelijke omgeving"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons