Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hemmense Boerderij

Hemmense Boerderij

De Hemmense Boerderij is een woonlocatie in Hemmen. Hier wonen dertien mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). In de boerderij zit ook een dagbesteding.

Wonen bij de Hemmense Boerderij

Samen met de begeleiders kijken jullie waarin jij ondersteuning nodig hebt. De meeste ondersteuning krijg je in je eigen appartement of studio. Je hebt voor elke dag een plan waarin staat wat je die dag gaat doen. Overdag zijn we in ieder geval naar de dagbesteding of het werk. Sommigen doen dat op de boerderij zelf. Anderen gaan verder weg.

Eigen woonruimte

Op de bovenste verdieping heb je een zit/slaapkamer, een douche en een wc. Op de benedenverdieping heb je een eigen appartement, met een zit/slaapkamer, douche en wc. We eten vaak samen in een van de twee gemeenschappelijke woonkamers. Je kunt ook in je eigen kamer eten. Naast de boerderij staat nog een apart gebouw. Dit noemen we de Hooiberg. Hier wonen vier mensen. Zij hebben een appartement met een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer, een douche en wc. In de Hooiberg koken de mensen meestal zelf. Maar je mag ook mee-eten in de eetkeuken beneden in de boerderij. De boerderij staat in een rustige en landelijke omgeving.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina