Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Grand Café Willem

Grand Café Willem

Grand Café Willem Horeca is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie in Middelburg voor mensen met een verstandelijke beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken bij Grand Café Willem


Grand Café Willem bevindt zich in een wooncomplex aan de Oranjelaan in Middelburg. Bij Grand Café Willem komen gasten voor een bakje koffie, lunch of diner en zorg jij voor een goede sfeer. Eén keer in de twee weken komen de kinderen van het Kinder Opvang Walcheren zingen met de ouderen die naar de koffieochtend komen. Je kunt hier van alles doen, zowel in de keuken als in de bediening. Taken die erbij horen zijn: gerechten klaarmaken, bestellingen opnemen en wegbrengen, zalen klaarzetten, schoonmaken, de kassa bedienen, de was doen en strijken, afwassen, voorraad aanvullen of naar de markt om verse groenten te halen. Het groente- en fruitafval brengen we op de fiets naar een boerderij voor de dieren.

Leren


We kijken naar wat je leuk vindt om te leren. Wij werken bij Grand café Willem met doelen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ook bieden wij lessen aan die je kunt volgen om vervolgens een certificaat in ontvangst te nemen.

We zien je graag bij Grand Café Willem!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina