Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Middelburg

Grand Café Willem

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Auditieve beperking, Visuele beperking, NAH

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijkheid, Parkeergelegenheid, Lift, Restaurant

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Grand Café Willem Horeca is een arbeidsmatige dagbestedingslocatie in Middelburg voor mensen met een verstandelijke beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken bij Grand Café Willem


Grand Café Willem bevindt zich in een wooncomplex aan de Oranjelaan in Middelburg. Bij Grand Café Willem komen gasten voor een bakje koffie, lunch of diner en zorg jij voor een goede sfeer. Eén keer in de twee weken komen de kinderen van het Kinder Opvang Walcheren zingen met de ouderen die naar de koffieochtend komen. Je kunt hier van alles doen, zowel in de keuken als in de bediening. Taken die erbij horen zijn: gerechten klaarmaken, bestellingen opnemen en wegbrengen, zalen klaarzetten, schoonmaken, de kassa bedienen, de was doen en strijken, afwassen, voorraad aanvullen of naar de markt om verse groenten te halen. Het groente- en fruitafval brengen we op de fiets naar een boerderij voor de dieren.

Adres
Oranjelaan 17
4332 VA Middelburg

Leren

We kijken naar wat je leuk vindt om te leren. Wij werken bij Grand café Willem met doelen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ook bieden wij lessen aan die je kunt volgen om vervolgens een certificaat in ontvangst te nemen.

"We zien je graag bij Grand Café Willem!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons