Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gezinslocatie Tilburg

Gezinslocatie Tilburg

Gezinslocatie Tilburg is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en hun kinderen. Tijdens de zwangerschap ben je ook al welkom op de locatie.

Zo zelfstandig mogelijk opvoeden

Als je op de gezinslocatie woont, verzorg je zelf je kindje of je leert hoe je dat doet. Je krijgt begeleiding bij alle opvoedtaken. We kijken mee naar de ontwikkeling van jouw kind en naar een veilig klimaat in je gezin. In het begin kijken we veel met je mee, daarna ga je aan de slag met een eigen plan. Wij vinden het erg belangrijk om met jou te werken aan je eigen manier van ouderschap.

Zo zelfstandig mogelijk wonen

Elk gezin woont in een eigen appartement. Je woont zelfstandig. Als je nog vaardigheden wilt leren, dan maken we met jou hier een plan voor. Bijvoorbeeld koken, het huishouden, regelzaken met andere instanties en het opkomen voor jezelf. Een appartement heeft twee slaapkamers en een eigen keuken en badkamer. De meeste appartementen hebben een eigen balkon en een berging. In het gebouw is een lift aanwezig en er is een speeltuintje voor kleine kinderen op het terrein van de locatie aanwezig.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina