Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gelrepoort

Gelrepoort

Gelrepoort is een woonlocatie in Harderwijk. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Gelrepoort

We wonen met 19 mensen. Ieder woont in een eigen appartement. Daar is alles wat je nodig hebt. Een woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche. En zelfs een keukentje. Er is ook ruimte voor een wasmachine en een droger. Iedereen heeft een Frans balkon.

Je kan op het grote dakterras zitten. Het huis heeft drie verdiepingen. Er zijn twee gemeenschappelijke huiskamers waar we met elkaar kunnen eten, koffiedrinken, kletsen en spelletjes doen. Of tv-kijken.

De omgeving

We wonen vlakbij het centrum van Harderwijk. Het is heel groen en dichtbij het winkelcentrum. In dit winkelcentrum zijn veel winkels en ook een huisarts en de apotheek. In de zomer is het gezellig druk in het oude centrum van Harderwijk. Er is altijd veel te doen in de haven(s) en de boulevard.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina