Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Fort Meerwijk

Fort Meerwijk

Fort Meerwijk is een woonlocatie in Haarlem. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Fort Meerwijk

Bij Fort Meerwijk woon je met zijn twaalf mensen. Ieder in een eigen appartement. Dit appartement is in een flat in de wijk Meerwijk. Je hebt een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en balkon. Eten doen we in een gemeenschappelijke ruimte. Van 17:30 uur tot 18:30 uur kan je binnenlopen en eten opscheppen van het buffet. Vaak blijven de meeste bewoners blijven nog even om met elkaar de dag door te praten met een kopje koffie.

Eigen regie

Je hebt hier eigen regie. Ieder op zijn eigen wijze en mogelijkheden. We stimuleren je om zelf na te denken over oplossingen en eigen keuzes te maken. Ook helpen we je om gemaakte doelen te realiseren. De begeleiding ondersteunt je, biedt ruimte voor ontwikkeling en ook om het beste uit jezelf te halen.

Je hebt eigen sociale contacten en activiteiten. Maar kunt ook met andere bewoners afspreken om bij elkaar te eten of koffie te drinken.

De buurt

In de buurt is winkelcentrum Schalkwijk. In het gebouw van Fort Meerwijk is een supermarkt, een drogist en een boekenwinkel. In de nabijheid van Fort Meerwijk is een groot park genaamd Molenplas.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina