Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Haarlem

Fort Meerwijk

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Psychiatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Fort Meerwijk is een woonlocatie in Haarlem. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Fort Meerwijk

Bij Fort Meerwijk woon je met zijn twaalf mensen. Ieder in een eigen appartement. Dit appartement is in een flat in de wijk Meerwijk. Je hebt een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en balkon. Eten doen we in een gemeenschappelijke ruimte. Van 17:30 uur tot 18:30 uur kan je binnenlopen en eten opscheppen van het buffet. Vaak blijven de meeste bewoners blijven nog even om met elkaar de dag door te praten met een kopje koffie.

Eigen regie

Je hebt hier eigen regie. Ieder op zijn eigen wijze en mogelijkheden. We stimuleren je om zelf na te denken over oplossingen en eigen keuzes te maken. Ook helpen we je om gemaakte doelen te realiseren. De begeleiding ondersteunt je, biedt ruimte voor ontwikkeling en ook om het beste uit jezelf te halen.

Je hebt eigen sociale contacten en activiteiten. Maar kunt ook met andere bewoners afspreken om bij elkaar te eten of koffie te drinken.

Adres
Bernadottelaan 140b
2037 GV Haarlem

De buurt

In de buurt is winkelcentrum Schalkwijk. In het gebouw van Fort Meerwijk is een supermarkt, een drogist en een boekenwinkel. In de nabijheid van Fort Meerwijk is een groot park genaamd Molenplas.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons