Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Elspeterweg 12

Elspeterweg 12

Elspeterweg 12 is een woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en eventueel psychiatrische kenmerken.

Wonen bij de Elspeterweg 12 in Nunspeet

Deze nieuwe locatie is beschikbaar voor 33 bewoners. De locatie is voor mensen die begeleiding willen bij het zo zelfstandig mogelijk wonen. De buurtkamer wordt soms gebruikt voor bijzondere gelegenheden of bijvoorbeeld voor een vaste koffieavond. Daarnaast helpen buren en verwanten elkaar en vormen we een fijne community waarin je op jezelf kunt zijn terwijl je er niet alleen voor staat.

DigiContact

De locatie maakt volop gebruik van DigiContact. Er is niet op elk moment een begeleider fysiek aanwezig. DigiContact is wel altijd bereikbaar. Je wordt hier vooral individueel begeleid, want er is geen 'gezamenlijke woning' of groep. Wel helpen we je graag om goed contact met andere bewoners en betrokkenen te krijgen. Bij zelfstandig wonen hoort ook zelf wassen en zelf koken. Soms is dat samen met buren te regelen. Net zo gezellig! Download hier de flyer met meer informatie over deze locatie.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina