Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Egoli4U

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Egoli4U is een woonlocatie in Amsterdam. Het is een trainingshuis voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar. We wonen hier met 9 mensen. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Egoli4U


Je hebt een eigen appartement. Met een eigen slaapkamer en badkamer. Ook heb je een eigen balkon. Er is een gemeenschappelijke woonkamer waar we samen kunnen eten of activiteiten kunnen doen.

Bij Egoli4U voel je je veilig. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiders helpen je als het nodig is.

Adres
Egoliplein 2
1103 AB Amsterdam

Fasemodel

Trainingshuis Egoli4u is plek waar je je kan ontwikkelen richting zelfstandigheid. Dit doen we aan de hand van het Fasemodel. In elke fase staan praktische vaardigheden centraal waar je aan gaat werken. Als je een vaardigheid beheert, ga je door naar de volgende fase. Als je in een nieuwe fase komt, zijn er nieuwe praktische vaardigheden waaraan gewerkt gaat worden. Een nieuwe fase betekent meer zelfstandigheid met de daarbij behorende verantwoordelijkheid. Je doorloopt de fases op je eigen tempo. Naast de praktische vaardigheden die beschreven staan in de fases stellen we leerdoelen op waaraan je zelf wilt werken.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons