Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Egoli4U

Egoli4U

Egoli4U is een woonlocatie in Amsterdam. Het is een trainingshuis voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar. We wonen hier met 9 mensen. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Egilo4U


Je hebt een eigen appartement. Met een eigen slaapkamer en badkamer. Ook heb je een eigen balkon. Er is een gemeenschappelijke woonkamer waar we samen kunnen eten of activiteiten kunnen doen.

Bij Egilo4U voel je je veilig. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiders helpen je als het nodig is.

Fasemodel


Trainingshuis Egoli4u is plek waar je je kan ontwikkelen richting zelfstandigheid. Dit doen we aan de hand van het Fasemodel. In elke fase staan praktische vaardigheden centraal waar je aan gaat werken. Als je een vaardigheid beheert, ga je door naar de volgende fase.

Als je in een nieuwe fase komt, zijn er nieuwe praktische vaardigheden waaraan gewerkt gaat worden. Een nieuwe fase betekent meer zelfstandigheid met de daarbij behorende verantwoordelijkheid. Je doorloopt de fases op je eigen tempo. Naast de praktische vaardigheden die beschreven staan in de fases stellen we leerdoelen op waaraan je zelf wilt werken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina