Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eastwei

Eastwei

Dagcentrum Eastwei is een werk- en dagbestedingslocatie in Oppenhuizen. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Hier woon je op een boerderij.

Dagbesteding Dagcentrum Eastwei

De bewoners zijn heel verschillend. Alle bewoners hebben een verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen. De begeleiders helpen waar jij het nodig hebt. Hierover maken we samen duidelijke afspraken. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan. De begeleiders zijn er 24 uur per dag.

Veel te doen

Het is er heerlijk rustig. Je kijkt uit over de weilanden en het water. Toch is er ook veel te doen. Er zijn bewoners die vissen. We wandelen veel. We verzorgen de dieren. We maken kaarsen. En soms varen we een stukje met de boot.

De boerderij ligt aan de rand van het pittoreske tweelingdorp Top en Twel, Oppenhuizen-Uitwellingerga. We hebben leuke contacten met de inwoners van het dorp. We maken vaak een praatje.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina