Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Haarlem

Drieland

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Drieland ais een woonlocatie in Haarlem. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Het Drieland is een mooi gebouw waar we met veertien mensen wonen.

Wonen bij Drieland

Iedereen heeft een eigen appartement. Daarin heb je een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer met douche en wc en een kleine keuken. Op de begane grond is de gezamenlijke woonkamer. Hier eten we met elkaar en kun je tv kijken of gezellig praten. Daarnaast hebben we een grote overdekte binnenruimte. Daar wordt soms muziek gemaakt, vinden feesten plaats en soms eten we daar ook.

Hulp als dat nodig is

Er is bijna de hele dag begeleiding aanwezig. Wij ondersteunen je, je eigen leven te leiden, zoals jij het zelf voor ogen hebt. We gaan uit van jouw wensen en mogelijkheden. Eigen keuzes leren maken is voor ieder mens belangrijk. Daar helpen we je graag bij. We doen leuke dingen met elkaar, zoals uit eten gaan of naar het circus. Sommige bewoners gaan naar de dagbesteding. Anderen blijven lekker thuis en krijgen interne dagbesteding.

Adres
Duitslandlaan 94/102
2034 BD Haarlem

Wandelen in de binnenstad

Er is een heerlijke tuin waar we zomers veel zitten. Ook kunnen we er lekker barbecueën. In je eigen appartement mag je altijd bezoek ontvangen of een verjaardag vieren. Dichtbij is een klein winkelcentrum waar je zo heen kunt lopen. Echt lekker winkelen doen we in de binnenstad van Haarlem of in winkelcentrum Schalkwijk wat dichterbij is.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons