Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zwaag

Dorpsstraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, psychische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Dorpsstraat is een woonlocatie in Zwaag. Bij de Dorpsstraat wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). We wonen hier met dertien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij de Dorpsstraat

Bij de Dorpsstraat woon je zelfstandig. In je eigen appartement. iedereen heeft een eigen woon/ slaapkamer met een badkamer. Koken doen we gezamenlijk je kan hier altijd bij helpen. Buiten hebben we een mooie tuin. Daar kan je andere bewoners ontmoeten. Een kop koffie drinken. En lekker van de zon genieten
De deuren gaan elektrisch open. De begeleiding staat altijd voor je klaar. Je kan samen met hen koken en eten. Boodschappen doen. En spelletjes spelen.

Begeleiding

Op de locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Wij ondersteunen je, je eigen leven te leiden, zoals jij het zelf voor ogen hebt. We gaan uit van jouw wensen en mogelijkheden. Eigen keuzes leren maken is voor ieder mens belangrijk. Daar helpen we je graag bij. Jouw hulpvragen zetten we om in doelen en dromen en daar werken we samen stap voor stap naar toe.

Adres
Dorpsstraat 269
1689 GE Zwaag

Omgeving

In de buurt van de locatie is een winkelcentrum met een grote supermarkt, drogist, snackbar, viswinkel en een boekenwinkel met postkantoor. Het centrum van Hoorn is 15 minuten fietsen en met de bus goed bereikbaar.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons