Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dedemsvaart

Dedemsvaart

Dedemsvaart is een woonlocatie in Dedemsvaart. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Dedemsvaart ligt in een nieuwbouwwijk. Het centrum ligt op loopafstand.

Wonen bij Dedemsvaart

Aan de Mesdagstraat wonen we in twee groepen. De groepen zijn verschillend en doen verschillende dingen. Maar toch horen ze ook bij elkaar. Samen vormen de veertien bewoners een bruisend geheel. Iedereen heeft zijn eigen appartement. Met woonkamer, slaapkamer, keukentje en wc/douche.

De bovengroep

De bovengroep is wat zelfstandiger. Daar worden wat meer de grenzen opgezocht. Sommige bewoners van de bovengroep eten regelmatig in hun eigen appartement. Anderen zoeken voor het eten de gezelligheid op van de gemeenschappelijke ruimte.

Bewoners hebben hun eigen activiteiten en clubs. Ze gaan alleen of met een aantal bewoners het dorp in. Een boodschapje doen of een biertje drinken in het café.

De benedengroep

De benedengroep heeft meer begeleiding en verzorging nodig. Daar richt de begeleiding zich meer op structuur en gezamenlijkheid. Hier drinken we vaak samen koffie. Koken we samen. En gaan we in het weekend samen winkelen of wandelen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina