Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dedemsvaart

Dedemsvaart

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Dedemsvaart is een woonlocatie in Dedemsvaart. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Dedemsvaart ligt in een nieuwbouwwijk. Het centrum ligt op loopafstand.

Wonen bij Dedemsvaart

Aan de Mesdagstraat wonen we in twee groepen. De groepen zijn verschillend en doen verschillende dingen. Maar toch horen ze ook bij elkaar. Samen vormen de veertien bewoners een bruisend geheel. Iedereen heeft zijn eigen appartement. Met woonkamer, slaapkamer, keukentje en wc/douche.

De bovengroep

De bovengroep is wat zelfstandiger. Daar worden wat meer de grenzen opgezocht. Sommige bewoners van de bovengroep eten regelmatig in hun eigen appartement. Anderen zoeken voor het eten de gezelligheid op van de gemeenschappelijke ruimte.

Bewoners hebben hun eigen activiteiten en clubs. Ze gaan alleen of met een aantal bewoners het dorp in. Een boodschapje doen of een biertje drinken in het café.

Adres
Van Mesdagstraat 42
7701 ZT Dedemsvaart

De benedengroep

De benedengroep heeft meer begeleiding en verzorging nodig. Daar richt de begeleiding zich meer op structuur en gezamenlijkheid. Hier drinken we vaak samen koffie. Koken we samen. En gaan we in het weekend samen winkelen of wandelen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons