Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Zijstek

De Zijstek

De Zijstek is een woonlocatie in Boskoop, geopend in de zomer 2020. Op de Boomgaard wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). De Boomgaard bestaat uit zes appartementen. Het is een onderdeel van onze Begeleid Zelfstandig Wonen appartementen op locatie de Zijde in Boskoop.

Wonen bij De Zijstek

De appartementen zijn ruim. Je hebt je eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. In een tweede kleine kamer kan bijvoorbeeld een bureau staan. Sommige appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben een tuin. De appartementen op de eerste verdieping hebben een balkon. Het appartement kun je inrichten zoals jij dat mooi vindt. Omdat de appartementen zo ruim zijn denken we dat deze ook geschikt zijn om samen te wonen.

Overdag

Overdag werkt iedereen of gaat naar de dagbesteding. In je vrije tijd ben je van harte welkom op de locatie de Zijde voor een bakje koffie, een keertje mee-eten of een gesprekje met de begeleiding. De verdere begeleiding is in je appartement en je kunt gebruik maken van DigiContact. Je woont op de Boomgaard op basis van Volledig Pakket Thuis.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina