Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Zijde

De Zijde

De Zijde is een woonlocatie in Boskoop. Bij De Zijde wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met dertien mensen.

Wonen bij De Zijde

Bij De Zijde heb je een eigen appartement. Met een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. De Zijde heeft drie verdiepingen. We hebben een groot terras en een kleine tuin. Hier kan je heerlijk genieten van de zon. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Hier kun altijd terecht voor een praatje met de andere bewoners of met de begeleiding. De begeleiding helpt je als je hulp nodig hebt. Maar je mag ook zoveel mogelijk zelf doen.

Overdag is het heel rustig. Iedereen is dan naar zijn werk of naar de dagbesteding. De Zijde ligt dichtbij het centrum en het treinstation. Handig als je boodschappen wilt doen of als je ergens heen wilt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina