Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nunspeet

De Watersnip

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Diabetes, GillesdelaTourette, Fragiele X, Williams syndroom

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Watersnip is een woonlocatie in Nunspeet. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Watersnip ligt vlakbij het centrum van Nunspeet.

Wonen bij Watersnip
Iedereen heeft een eigen, ruime appartement met een huiskamer, slaapkamer en badkamer. Vaak zijn er drie begeleiders aanwezig, soms zelfs vier. Iedereen heeft een vaste begeleider. Zij zijn continu bezig om de zorg en ondersteuning voor de bewoners op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.

Ruime omgeving

Het gebouw is ruim en licht. Er is volop ruimte om buiten te zitten. In de gezellige binnentuin staan loungebanken. Bij mooi weer barbecueën we daar soms. Er zijn vier gemeenschappelijke huiskamers. Voor wie daar behoefte aan heeft kan daar terecht voor een kopje koffie en een warme maaltijd.

Telefoonnummers
Watersnip A = 0341 - 25 10 89
Watersnip B = 0341 - 25 23 29
Watersnip C = 0341 - 25 63 55
Watersnip D = 0341 - 27 08 73

Adres
Watersnip 2
8071 TS Nunspeet

Activiteiten

In de gemeenschappelijke woonkamer organiseren vrijwilligers vaak activiteiten, zoals koekjes en pannenkoeken bakken, liedjes zingen, sjoelen, filmavond, spelletjes op de Wii of catechisatie. Op de locatie is er een duofiets en tandem.Je loopt vanaf de Watersnip zo naar het centrum. De mensen van de kerken kennen ons goed. Zij organiseren speciale kerkdiensten voor ons. Je kunt in Nunspeet ook sporten, naar een vereniging of de bibliotheek.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons