Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Watersnip

De Watersnip

Watersnip is een woonlocatie in Nunspeet. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Watersnip ligt vlakbij het centrum van Nunspeet.

Wonen bij Watersnip


Iedereen heeft een eigen, ruime appartement met een huiskamer, slaapkamer en wc. Over het algemeen zijn er vier begeleiders aanwezig. Iedereen heeft een vaste begeleider. Zij zijn continu bezig om de zorg en ondersteuning voor de bewoners op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.

Ruime omgeving


Het gebouw is ruim en licht. Er is volop ruimte om buiten te zitten. In de gezellige binnentuin staan loungebanken. Bij mooi weer barbecueën we daar soms. Er zijn vier gemeenschappelijke huiskamers. Voor wie daar behoefte aan heeft kan daar terecht voor een kopje koffie en een warme maaltijd.

Activiteiten


In de gemeenschappelijke woonkamer organiseren vrijwilligers vaak activiteiten, zoals koekjes en pannenkoeken bakken, liedjes zingen, sjoelen, filmavond, spelletjes op de Wii of catechisatie. Op de locatie is er een duofiets en tandem.

Je loopt vanaf de Watersnip zo naar het centrum. De mensen van de kerken kennen ons goed. Zij organiseren speciale kerkdiensten voor ons. Je kunt in Nunspeet ook sporten, naar een vereniging of de bibliotheek.

Telefoonnummers


Watersnip A = 0341 - 25 10 89
Watersnip B = 0341 - 25 23 29
Watersnip C = 0341 - 25 63 55
Watersnip D = 0341 - 27 08 73

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina