Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Arnhem

De Twikkelstraat

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Belevingstuin, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Twikkelstraat in Arnhem is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen op de beneden- en eerste verdieping.

Wonen bij De Twikkelstraat

Je woont in een bijzonder gebouw. Helemaal vierkant met in het midden een mooie tuin vol bloemen. Er is een lift en heel veel glas. Het is een paar jaar geleden verbouwd. We wonen op de beneden- en eerste verdieping. Op de tweede verdieping wonen andere mensen. De begeleiders geven je precies de hulp die je nodig hebt. We eten vaak samen in de woonkamer. Dat hoeft niet. Je mag ook in je eigen huis eten.

Adres
Twikkelstraat 6
6825 BW Arnhem

Veel vrijwilligers actief

In ons huis zijn veel vrijwilligers actief. Dat is hartstikke fijn, want daardoor gebeurt er best veel. In de zomer gaan we veel fietsen en wandelen. In de winter doen we binnen spelletjes. Sommigen van ons gaan samen met vrijwilligers naar de kerk. We hebben ook een eigen bus. Dan kunnen we makkelijk ergens heen. Het winkelcentrum is dichtbij. Daar kun je lopends heen. Voor de deur is ook een bushalte.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons