Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Roef

De Roef

De Roef is een woonlocatie in Rijssen. Bij de Roef wonen (oudere) mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) of een ernstige meervoudige beperking. We wonen hier met 34 mensen.

Wonen bij de Roef

Elke bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer, badkamer en keuken. Er is een gemeenschappelijke huiskamer waar je elkaar kunt ontmoeten. Doordat de locatie 24-uurs ondersteuning biedt, zie je de begeleiders vaak.

Ouderenzorg

Er is extra ondersteuning voor de ouderen op de locatie. Zo is de Roef helemaal rolstoeltoegankelijk en hebben we zelfs een lift. Daarnaast kun bij de Roef ook terecht als je een vorm hebt van autisme en zijn we gespecialiseerd in epilepsie en psychische of psychiatrische problematiek.

De Roef ligt midden in een woonwijk en dichtbij de winkels. Op de locatie hebben we aangepaste faciliteiten voor de mensen en er is een prikkelarme omgeving. Wel zo fijn!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina