Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Plint Woerden

De Plint Woerden

De Plint is een dagbestedingslocatie en leerwerktraject in Woerden. Hier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). De Plint is een wijkcentrum in het Schilderskwartier in Woerden.

In de Plint komen ouderen om activiteiten te doen. Er komen bewoners van de woningcorporatie voor het spreekuur. Ook zijn er mensen die hier bloed komen prikken. En wijkbewoners om gezellig koffie te drinken, te eten of de krant te lezen. Voor al deze bezoekers zijn wij de gastheer en gastvrouw.

Dagbesteding de Plint


Bij de Plint kun je terecht voor een kopje koffie, een praatje of een hulpvraag. Er werken hier tien mensen. Wij verzorgen de lunch en de koffie voor de mensen die naar de Plint komen. Deze plek ziet er altijd keurig uit. Want er wordt ook schoongemaakt. Wij zijn voor alle mensen de gastheer en gastvrouw. Als je goed je best doet, kan je een certificaat halen.

Leerlijnen


De medewerkers van Philadelphia spelen een grote rol bij de Plint. Zo helpen de medewerkers met het serveren bij de activiteiten binnen het wijkcentrum, bakken ze overheerlijke taarten en ondersteunen ze bij de facilitaire dienstverlening. Ook wordt er op de Plint gekookt voor de mensen die bij de koffietafel willen blijven lunchen. Dit kan verschillen van soep tot aan een warme maaltijd!

Samenwerking


Bij de Plint werken de gemeente, Welzijn Woerden, woningbouwvereniging, de thuiszorg en Philadelphia samen. Dat gaat hartstikke goed. Iedereen is heel blij met ons.

Kijken naar jouw talenten en wensen


Belangrijk is dat we kijken naar jouw talenten en wensen. Waar ben je goed in? Wat kan je al? En wat wil je nog graag leren? Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina