Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Overstap

De Overstap

De Overstap is een woonlocatie in Heemstede. Bij De Overstap wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met twintig mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij De Overstap

Bij De Overstap heeft iedereen een eigen appartement. Met woonkamer, slaapkamer, een keuken, douche en wc. De locatie heeft drie verdiepingen en twee gemeenschappelijke woonkamers. Het is heerlijk om in de tuin te zitten. We hebben er een lekkere loungeplek waar je kunt relaxen. Ook is er een schommel in de tuin. En je kan lekker op het balkon zitten. We doen veel met elkaar: eten, koffie drinken en feestjes vieren. Je krijgt begeleiding op de manier zoals jij dat wenst. We maken hiervoor samen afspraken. We wonen dicht bij het winkelcentrum Heemstede. Het park, het strand en de duinen zijn allemaal in de buurt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina