Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Mozaïek

De Mozaïek

De Mozaïek is een woonlocatie in Heesch. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Mozaïek heeft 24 appartementen en drie gemeenschappelijke huiskamers.

Wonen bij de Mozaïek


De appartementen bij de Mozaïek zijn voor mensen die zelfstandig willen wonen, maar wel dagelijks ondersteuning nodig hebben. Zij krijgen hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging en emotioneel welzijn. De bewoners krijgen begeleiding van team 1 of team 2 vanuit een vaste huiskamer.

Werkzaamheden


Team 1 is er voor mensen die een minder intensievere hulpvraag hebben. Voor mensen die hulp krijgen van team 2, is de hulpvraag intensiever. In de huiskamer drinken de bewoners koffie of thee. Hier kan er ook gezamenlijk gegeten worden.

Er wordt iedere dag samen met de begeleiding gekookt. De bewoners kunnen er ook voor kiezen om zelf te koken. Overdag gaan de meeste mensen naar hun werk of dagbesteding. Begeleiding is er overdag en in de avond. ‘s Nachts is er een slaapdienst.

Bereikbaarheid teams

Team 1: tel. 06 - 83 96 65 81
Team 2: tel. 06 - 83 96 65 74

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina