Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Mast

De Mast

De Mast is een woonlocatie in Stadskanaal. Hier wonen vijftien mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Bij de Mast is iedereen nog best jong. De leeftijden variëren van 15 tot 45 jaar.

Wonen bij de Mast

Er zijn twee groepen. Je woont in de groep die het beste bij je past. Bijna iedereen heeft een eigen appartement met eigen douche en wc. Een aantal bewoners deelt de badkamer. Voor iedere groep is er een gezellige huiskamer. Daar kun je samen eten, koffiedrinken en doen we soms een spelletje.

Begeleiding

Natuurlijk is er op de ene groep meer begeleiding dan op de andere groep. Sommige bewoners hebben ook nog andere beperkingen, zoals bijvoorbeeld autisme. De meeste bewoners gaan regelmatig op pad. Naar het koor, het zwembad of om te korfballen. Vrijwilligers helpen je hierbij. Er is een tuin waar je even lekker van de zon kunt genieten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina