Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Velserbroek

De Marotstraat

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Marotstraat is een woonlocatie in Velserbroek. Bij De Marotstraat wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je woont hier heel zelfstandig in je eigen appartement. De Marotstraat ligt in een mooie en ruime nieuwbouwwijk. De winkels zijn op loopafstand.

Wonen bij De Marotstraat

Bij de Marotstraat wonen we met zestien bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Dat ontmoet je andere bewoners. Je kan er vertellen wat je die dag hebt meegemaakt. Ook koken en eten we er samen. En spelen we een spelletje of kijken gezellig televisie. Er zijn ook twee mooie dakterrassen. In de zomer kunnen we hier barbecueën. Heerlijk genieten!

Adres
D. Marotstraat 46a
1992 HB Velserbroek

Helpen naar zelfstandigheid

De begeleiding staat altijd voor je klaar. Ze helpen je bij het netjes houden van je appartement. Bij het verzorgen van je eigen lichaam. Bij moeilijke gesprekken op het werk of de dagbesteding. Te veel om op te noemen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons