Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Marotstraat

De Marotstraat

De Marotstraat is een woonlocatie in Velserbroek. Bij De Marotstraat wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je woont hier heel zelfstandig in je eigen appartement. De Marotstraat ligt in een mooie en ruime nieuwbouwwijk. De winkels zijn op loopafstand.

Wonen bij De Marotstraat

Bij de Marotstraat wonen we met zestien bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers. Dat ontmoet je andere bewoners. Je kan er vertellen wat je die dag hebt meegemaakt. Ook koken en eten we er samen. En spelen we een spelletje of kijken gezellig televisie. Er zijn ook twee mooie dakterrassen. In de zomer kunnen we hier barbecueën. Heerlijk genieten!

Helpen naar zelfstandigheid

De begeleiding staat altijd voor je klaar. Ze helpen je bij het netjes houden van je appartement. Bij het verzorgen van je eigen lichaam. Bij moeilijke gesprekken op het werk of de dagbesteding. Te veel om op te noemen.

Bekijk hier de video van deze locatie.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina