Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Alphen aan den Rijn

De Koningshof

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Koningshof is een woonlocatie in Alphen aan den Rijn. Bij De Koningshof wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen er met zestien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij De Koningshof

Bij De Koningshof woon je in je eigen appartement. Deze heeft een woonkamer, slaapkamer, douche en toilet. Er zijn twee sfeervolle gemeenschappelijke woonkamers. Daar eten we samen. ’s Avonds doen we er een spelletje. Of kijken we tv.

Er zijn twee groepen. De ene groep is wat zelfstandiger dan de andere groep. De begeleiding is voor iedereen op maat. We ondersteunen je precies waar jij het nodig hebt.

Adres
Koningshof 70
2402 DG Alphen aan den Rijn

Een geweldige binnentuin

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. De begeleiders zijn er ’s morgens en ’s middags, als je terug komt van je dag. ’s Nachts is er een slaapdienst. Dat geeft een veilig gevoel. Er is ook een aantal vrijwilligers. Die gaan met je zwemmen, een eindje fietsen of mee naar de kerk. We wonen naast het winkelcentrum De Herenhof. Handig om even boodschappen te doen. We hebben een geweldige afgesloten binnentuin. Daar kun je heerlijk loungen. 

"In de zomer zitten we vaak te barbecueën en geven we af en toe een tuinfeest"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons