Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Koningshof

De Koningshof

De Koningshof is een woonlocatie in Alphen aan den Rijn. Bij De Koningshof wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen er met zestien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij De Koningshof

Bij De Koningshof woon je in je eigen appartement. Deze heeft een woonkamer, slaapkamer, douche en toilet. Er zijn twee sfeervolle gemeenschappelijke woonkamers. Daar eten we samen. ’s Avonds doen we er een spelletje. Of kijken we tv.

Er zijn twee groepen. De ene groep is wat zelfstandiger dan de andere groep. De begeleiding is voor iedereen op maat. We ondersteunen je precies waar jij het nodig hebt.

Een geweldige binnentuin

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. De begeleiders zijn er ’s morgens en ’s middags, als je terug komt van je dag. ’s Nachts is er een slaapdienst. Dat geeft een veilig gevoel. Er is ook een aantal vrijwilligers. Die gaan met je zwemmen, een eindje fietsen of mee naar de kerk. We wonen naast het winkelcentrum De Herenhof. Handig om even boodschappen te doen.

We hebben een geweldige afgesloten binnentuin. Daar kun je heerlijk loungen. In de zomer zitten we daar ook vaak te barbecuën en geven we af en toe een tuinfeest.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina