Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Alphen aan den Rijn

De Keerkring

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Speeltuin

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Wonen bij locatie De Keerkring in Alphen aan den Rijn

In de wijk Kerk en Zanen, met een winkelcentrum en het station op fietsafstand, vind je locatie De Keerkring. Hier woon je op je eigen appartement, met ruime woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en keuken. Op de begane grond heb je een eigen tuin, woon je op de eerste verdieping beschik je over een balkon.

De begeleiding bij De Keerkring is er vier dagen per week, en komt op afspraak twee of drie keer per week bij je langs. Je kunt dan samen werken aan de doelen die je hebt, even kletsen over wat je bezighoudt of bijvoorbeeld de post doornemen. Handig om te weten, er is bij De Keerkring geen algemene woonkamer of een kantoor. De begeleiding komt altijd bij jou op je appartement langs. Je zorgt zelf voor je boodschappen en maaltijden.

De Keerkring is wel een 24/7 locatie, ook al is er niet altijd iemand van de begeleiding aanwezig. We werken namelijk nauw samen met de begeleiders van Digi-Contact. Zij kunnen veel betekenen in de hulpvragen die er zijn, ze doen dit alleen via beeldbellen of de telefoon. Zo heb je altijd iemand je kunt bereiken als er iets is. En mocht er echt nood zijn, dan is locatie Krabbescheer in de buurt. Met een mooi woord noemen we dit satellietwonen.

Adres
Zuiderkeerkring 101
2408 JW Alphen aan den Rijn

Jouw appartement, jouw leven

Bij De Keerkring wordt zoveel als mogelijk uitgegaan van eigen regie. Natuurlijk maken we met elkaar afspraken. De begeleiding is er ook om samen met jou te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, je te ondersteunen in het maken van je eigen keuzes en de verantwoordelijkheden die dit met zich mee brengt. We kijken hoe jouw sociale netwerk deel uitmaakt van je leven en of het nodig is dat we dit uitbreiden.

Uniek aan het wonen op De Keerkring is dat er mogelijkheid is om samen te wonen, mits je allebei een indicatie hebt en bij Philadelphia zorg afneemt. De locatie is hier zeer geschikt voor door de grootte van de appartementen. Ook hebben de begeleiders ervaring in het werken met stellen. 

"Er is op loopafstand een gezondheidscentrum met o.a. huisarts, apotheek en tandarts"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons