Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Keerkring

De Keerkring

De Keerkring is een woonlocatie in Alpen aan den Rijn. Bij de Keerkring wonen oudere en jongvolwassen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Overdag gaat bijna iedereen naar werk of dagbesteding.

Wonen bij De Keerkringin Alpen aan den Rijn


De locatie is verdeeld in twee woongroepen. Boven wonen jongvolwassen mensen. Daar woon je zelfstandig in een eigen zit slaap kamer. Je kunt gebruik maken van de algemene woonkamer. Hier wordt samen gegeten en gezellig koffie gedronken. De begeleiders helpen waar het nodig is. Bijvoorbeeld bij het koken op de groep, het doornemen van de post of bij gesprekken op het werk. Beneden wonen oudere mensen die naast begeleiding ook zorg nodig hebben. We wonen en leven samen. De begeleiders op de woonlocatie proberen een thuis te creëren, waar ieder zo veel mogelijk zichzelf kan zijn en eigen dingen kan doen, en tegelijkertijd met andere cliënten plezierige en gezamenlijke activiteiten heeft.

Centraal gelegen in Alphen aan den Rijn


We liggen centraal in Alphen aan den Rijn. Je kunt makkelijk naar het winkelcentrum lopen of naar het NS station. Ook is er een huisarts en tandarts dichtbij.

Nieuwbouw locatie Ampère


In 2021/ 2022 verhuist de ouderengroep naar de Ampère. Dit is een woonlocatie welke nog in aanbouw is in Alphen aan den Rijn. Bij de Ampère komen 26 appartementen en drie gezamenlijke huiskamers op één rondlopende etage. Ampère bevindt zich op het voormalig NUON-terrein welke vlakbij het station, het winkelcentrum en het Bospark ligt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina