Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Kapel

De Kapel

De Kapel is een bijzondere dagbestedingslocatie in Schijndel voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB). De locatie is onderdeel van de naastgelegen dagbestedingslocatie UP Schijndel in de Rozenkranskerk.

Lunchroom

In De Kapel hebben we een kleine lunchroom gemaakt. Hier serveren we koffie, thee en lekkers van de bakker aan bezoekers. In ons winkeltje verkopen we allerlei producten. Producten die we zelf hebben gemaakt, producten die zijn gemaakt op andere dagbestedingslocaties van Philadelphia en producten van lokale ondernemers.

Verschillende werkvormen

UP Schijndel in de Rozenkranskerk is een werk- en dagbestedingslocatie. Als deelnemer kun je hier van alles doen. Wat dacht je van houtbranden? Of opdrachten verzorgen samen met de lokale bloemist ? Ook kun je helpen bij het onderhoud van het groen rondom de Rozenkranskerk. Of bij de dierenweide.
UP Schijndel biedt ook leerwerktrajecten aan. En je kunt hier werken met MijnWerk online.

Contact en aanmelden

Als je dagbesteding wilt volgen in De Kapel of UP Schijndel heb je een indicatie van de Wmo of Wlz nodig. Wil je hier meer over weten? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Mobiele nummer van de locatie: 06 - 11 59 55 28

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina