Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schijndel

De Kapel - Schijndel

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Winkel, Parkeergelegenheid, Lunchroom

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Kapel is een bijzondere dagbestedingslocatie in Schijndel voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB). De locatie is onderdeel van de naastgelegen dagbestedingslocatie UP Schijndel in de Rozenkranskerk.

Lunchroom

In De Kapel hebben we een kleine lunchroom gemaakt. Hier serveren we koffie, thee en lekkers van de bakker aan bezoekers. In ons winkeltje verkopen we allerlei producten. Producten die we zelf hebben gemaakt, producten die zijn gemaakt op andere dagbestedingslocaties van Philadelphia en producten van lokale ondernemers.

Verschillende werkvormen

UP Schijndel in de Rozenkranskerk is een werk- en dagbestedingslocatie. Als deelnemer kun je hier van alles doen. Wat dacht je van houtbranden? Of opdrachten verzorgen samen met de lokale bloemist ? Ook kun je helpen bij het onderhoud van het groen rondom de Rozenkranskerk. Of bij de dierenweide. UP Schijndel biedt ook leerwerktrajecten aan. En je kunt hier werken met MijnWerk online.

Adres
Boschweg 116
5481 EH Schijndel

Contact en aanmelden

Als je dagbesteding wilt volgen in De Kapel of UP Schijndel heb je een indicatie van de Wmo of Wlz nodig. Wil je hier meer over weten? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Mobiele nummer van de locatie: 06 - 11 59 55 28

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons