Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Hoefsmid

De Hoefsmid

Hoefsmid is een woonlocatie in Lopik. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). We wonen in een nieuwbouwwijk in het rustige dorp Lopik. Dat dorp is bekend van de zendmast.

Wonen bij Hoefsmid
Altijd al een eigen voordeur willen hebben? Dat kan bij ons. Elk appartement van de Hoefsmid heeft een eigen voordeur. Alle bewoners mogen hun woning naar eigen smaak inrichten. Je hebt een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer en een eigen douche en toilet. Iedereen heeft ook een wasmachine-aansluiting.

Begeleiding die je nodig hebt
Als je wilt, kun je in je eigen appartement koken, maar je kunt ook gebruikmaken van de gezamenlijke maaltijd in het steunpunt op de begane grond. Op de Hoefsmid krijg je precies de begeleiding die je nodig hebt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina