Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Glashof

De Glashof

De Glashof in Leerdam is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen met twaalf mensen van allerlei verschillende leeftijden. In de flat tegenover de hoofdlocatie woont nog een persoon. Overdag hebben we allemaal werkzaamheden.

Wonen bij De Glashof

In de Glashof zijn we behoorlijk zelfstandig. Sommigen van ons kunnen zelf koken, de was doen, boodschapjes doen, hun appartement schoon houden of zelfstandig een stukje reizen. We kunnen ons altijd terugtrekken in ons eigen appartement of medebewoners ontmoeten in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. We hebben onze eigen activiteiten en bezigheden. Het is fijn om dichtbij de winkels te wonen.

Op de begane grond wonen vier mensen. Op de eerste verdieping wonen acht mensen en in de flat tegenover de hoofdlocatie woont nog iemand. Onze appartementen zijn ruim; badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer. Op het balkon heb je veel ruimte om te zitten. Met elkaar en een beetje hulp doen we de corveetaken. Als er iets aan de hand is, helpen we elkaar.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina