Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Gevel

De Gevel

De Gevel is een woonlocatie in Arnhem. De zestien bewoners hebben elk hun eigen appartement. Overdag ga je naar je werk of de dagbesteding.

Wonen bij De Gevel

Iedere bewoner van De Gevel heeft een eigen appartement. Daarnaast zijn er twee gezellige woonkamers, waar je gemeenschappelijke dingen kunt ondernemen. Zo kun je er samen koken en eten, of een spelletje doen. Overdag ga je naar je werk of dagbesteding. Daarna zijn er begeleiders bij wie je je verhaal kwijt kunt. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Zij kennen jou goed en ondersteunen je bij die dingen waar je hulp bij nodig hebt.

Dichtbij winkelcentrum

De Gevel staat in Arnhem-Zuid. Winkelcentrum Kronenburg is vlakbij, handig als je even snel boodschappen moet doen! Naast de locatie zit een computerclub, waar je iedere week computerles kunt krijgen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina