Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Essenkamp

De Essenkamp

Essenkamp is een intensieve zorglocatie in Uddel. Bij ons wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). De Essenkamp is onderdeel van de Wilhelminahof, een zorgcentrum.

Wonen bij Essenkamp

Je hebt een eigen ruime slaapkamer. We zijn vaak met elkaar in de gezellige huiskamer. Hier eten we samen. Er wonen zes mensen bij Essenkamp. Daar zijn kinderen en volwassenen bij. Bijzonder is onze badkamer. Daar kun je heerlijk in snoezelen.

Begeleiding

De begeleiding is altijd aanwezig. Ze helpen je steeds meer te kunnen doen. Ze kijken heel goed naar wat je precies kunt en nodig hebt. Dat heet de methode Vlaskamp. De begeleiders doen van alles om iedereen alle aandacht en mogelijkheden te geven. Overdag gaan we vaak naar de dagbesteding. Dat is ergens anders.

Essenkamp ligt midden in de bossen van Uddel. Bij de Essenkamp kun je veel beleven. Je kunt heerlijk snoezelen. Er is ook een kleine tuin met een fontein. Je kunt hier heerlijk ontspannen. Omdat we niet goed kunnen bewegen, is er een speciale tillift aan het plafond.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina