Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Uddel

De Essenkamp

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Specialisme

Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking, visuele beperking

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Essenkamp is een intensieve zorglocatie in Uddel voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). Er wonen 6 mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) in de leeftijd van 17 t/m 60 jaar.

Wonen bij Essenkamp

Je hebt een eigen zit/slaapkamer, maar bewoners zijn veel te vinden in de gezellige gezamenlijke huiskamer. Hier wordt gegeten en vinden activiteiten plaats. Er is ook een ruimte ingericht als logeerkamer. Hier logeren meestal twee cliënten om de week. De ruime badkamer wordt veel gebruikt om te snoezelen. De Essenkamp is voorzien van en een plafond tilliftensysteem en heeft alle voorzieningen die voor de verzorging nodig zijn.

Adres
Essenkamp 47
3888 LL Uddel

Begeleiding

De begeleiding is altijd aanwezig. We helpen en verzorgen de bewoners. We kijken heel goed naar wat de bewoners zelf kunnen en proberen dat zoveel als mogelijk in stand te houden. We maken gebruik van de methodieken Vlaskamp en LACCS. Begeleiders doen vanalles om iedereen alle aandacht en mogelijkheden te geven. Overdag gaat een aantal bewoners naar een externe dagbesteding in Apeldoorn en in Vierhouten.

"Onze locatie is mooi gelegen in een landelijke bosrijke omgeving"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons