Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

De Eenhoorn

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Lift

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Eenhoorn is een woonlocatie in Amsterdam Oost voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Eenhoorn in Amsterdam

Sinds 2021 is de Eenhoorn een nieuwe locatie van Philadelphia. Gelegen in Watergraafsmeer, vlakbij het Amstelstation. Je woont zelfstandig in jouw appartement en krijgt de begeleiding die jij nodig hebt. Je buren huren hun woning via de woningcorporatie Ymere.

De woningen zijn verdeeld over vier woonblokken. Het gebied is nog volop in ontwikkeling. Er is een autoluwe zone tussen de torens en een leef straat. Het gemeenschappelijke gevoel ontstaat door lobby's die verdeeld zijn over de vier wooncomplexen. Hier kun je samenkomen en activiteiten doen. Deze lobby's worden gezien als een verlengde van jouw woonkamer. Zo creëer je ontmoetingen en vertrouwen tussen jou en je buren.

Je kunt ook jouw talenten inzetten en meehelpen om de Eenhoorn community tot een fijne plek in de buurt te maken waar iedereen wil zijn en zich welkom voelt.

Adres
Rudolf Dieselstraat 21
1097 AS Amsterdam

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons