Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Eenhoorn

De Eenhoorn

De Eenhoorn is een woonlocatie in Amsterdam-Oost voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Eenhoorn in Amsterdam
De Eenhoorn is een nieuwe woonlocatie van Philadelphia waar in januari 2021 de eerste bewoners introkken. Je woont hier zelfstandig in je eigen appartement met buren die hun woning huren via woningcorporatie Ymere en verdeeld over de twee wooncomplexen.

Voor de locatie is een autoluwe zone en er komt tussen de torens nog een leefstraat. Het gebied is nog volop in ontwikkeling. Er zijn tot nu toe twee kleinschalige wooncomplexen gerealiseerd met in totaal 149 appartementen, daarvan zijn er op dit moment 25 van Philadelphia.

Zelfstandig begeleid wonen
De coaches zijn 24/7 aanwezig en je krijgt de ondersteuning die bij jouw situatie past. Wij komen langs op afspraak. Daarnaast is er vast ook een vriendelijke buurman of buurvrouw die je kan helpen óf iets leuks met jou wilt ondernemen. Vind je het nog spannend om zelf op je buurman of buurvrouw af te stappen? We helpen je hierbij graag!

In de beide wooncomplexen zijn wasruimtes en lobby's aanwezig; zowel in de wasruimtes als in de lobby ontmoet je andere bewoners.

Op de Eenhoorn leef je op jouw manier zo zelfstandig mogelijk. Hiervoor kan iedereen ingezet worden; familie, vrienden, buren, enz. Waar dit nog niet lukt zijn de coaches er, om je in alle onderdelen van het leven te ondersteunen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina