Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De componist

De componist

De Componist is een woonlocatie in Waalwijk. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen met dertien mensen bij de Componist, verdeeld over drie woonlagen.

Wonen bij de Componist

Ieder heeft een eigen zit/slaapkamer, een badkamer en een wc. Je hebt ook een kleine keuken, zonder kookgelegenheid. Daar kun je koffiezetten. Bijvoorbeeld als er bezoek is. We delen twee gemeenschappelijke huiskamers. Hier is ook een grote keuken. Daar wordt gekookt. We verwachten dat iedereen zijn steentje bijdraagt in de taken. Aan de muur hangt een rooster. Hier staat precies op wie, welke taak in de keuken heeft.

Aanwezigheid begeleiding

Iedereen is best zelfstandig. Maar als je hulp nodig hebt dan kan dat. Van maandag tot en met vrijdag is er van 11:00 uur tot de volgende ochtend 9:30 uur een begeleider aanwezig. In het weekend is er van 11:00 uur tot de volgende ochtend 10:00 uur een begeleider aanwezig. Hij of zij kan je helpen als je vragen hebt. Of wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken. Je maakt hier vooraf duidelijke afspraken over.

Overdag zijn de meeste bewoners naar het werk of de dagbesteding. Soms doen we met de groep iets samen. Een paar bewoners gaan dit jaar samen op vakantie. Maar de meesten zijn lekker op zichzelf. En dat mag.

Vlakbij centrum

De Componist heeft een fijne binnenplaats. Hier kun je lekker buiten zitten als het mooi weer is. We wonen in Waalwijk, vlak bij het centrum. Lopend ben je er zo. In de buurt kun je ook sporten, zwemmen bijvoorbeeld en hockeyen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina