Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

's-Hertogenbosch

De Beiaard

Doelgroep

EMB, LVB, VB

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Belevingstuin, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Intensieve zorglocatie, Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Gewoon je eigen leven leiden, en meedoen in de buurt. Het kan in De Beiaard in Den Bosch. Philadelphia Zorg bouwt hier 32 studio's/appartementen voor mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking. Hier kun je fijn wonen, je talenten ontwikkelen en zelf iets betekenen voor je buurt. We gebruiken nieuwe technologie die jou helpt om zo zelfstandig mogelijk te zijn. Zodat je zelf kunt doen, wat je zelf aankunt. Je begeleider ondersteunt je daarbij. Je begeleider doet dat samen met de mensen die belangrijk zijn voor jou. Zoals je ouders, je vrienden en familie. En ook samen met je nieuwe buren en anderen in de buurt. Zo kun je op jezelf wonen en sta je er niet alleen voor. Je woont midden in de wijk vlakbij de winkelcentra. De locatie staat in een parkachtige omgeving, in het groen, dichtbij de waterplassen. Het openbaar vervoer stopt letterlijk voor je deur. Daarmee ben je zo in het centrum van Den Bosch.

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk je eigen leven kunt leiden. Je eigen leven, zoals jij dat graag wilt. We ondersteunen je als het nodig is, en durven los te laten als het kan. Zo halen we het beste uit elkaar.

Op de begane grond komen zit/slaapkamers (studio's) voor bewoners met een EMB zorgvraag. Deze studio's krijgen een wastafel en maken gebruik van een gemeenschappelijke zorgbadkamer met douchebrancard en tillift. Financiering van de zorg in de studio's is op basis van Verblijf exclusief behandeling (VEB). De huur van de studio is hierbij inbegrepen.


Adres
Beiaard 127 t/m 181
5231 RT 's-Hertogenbosch

Appartementen voor mensen met een LVB/VB zorgvraag

Op de eerste, tweede en derde etage komen appartementen voor mensen met een LVB/VB zorgvraag. De appartementen hebben een eigen slaapkamer, badkamer met wastafel, toilet en douche en een kitchenette waar een eenvoudige maaltijd gemaakt kan worden. Op de begane grond hebben alle studio's een eigen buitenruimte die ook gezamenlijk wordt ingevuld. De appartementen op de etages hebben allemaal een eigen balkon. De zorg van de bewoners in de appartementen wordt gefinancierd op basis van Volledig Pakket Thuis (VPT). Daarnaast betalen de bewoners van de appartementen huur en kosten voor energie en gemeentebelastingen (scheiden wonen en zorg). 

"Huurtoeslag is mogelijk voor deze appartementen."

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons