Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

's-Hertogenbosch

Concordialaan

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Studio, Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Mooie kleinschalige woonplek voor mensen met een verstandelijke beperking nabij het centrum van Den Bosch.

Wonen bij Concordialaan

Bij de Concordialaan is het fijn en rustig wonen, maar wel met de levendigheid van het centrum van den Bosch en winkelcentrum Helftheuvel op korte afstand. Locatie Concordialaan heeft 2 woningen (huisnummers 13/18 en huisnummers 77/83) waarin de bewoners hun eigen studio hebben. De ene woning is geschikt voor 6 bewoners en de andere woning voor 8 bewoners vanaf 18 jaar die ondersteuning en begeleiding nodig hebben in hun dagelijks leven. Iedere woning beschikt over een gezamenlijke woonkamer, keuken en tuin. Locatie Concordialaan richt zich op huiselijkheid en gezelligheid.

Een gewoon leven, een eigen leven

De bewoners van Concordialaan worden begeleid bij het zelfstandig worden en het vergroten van de zelfredzaamheid. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau, met als doel hen zo volwaardig en zelfstandig mogelijk te laten deelnemen aan de maatschappij. Overdag gaat iedereen naar zijn werk of dagbesteding. We zetten DigiContact in bij bewoners bij wie dit past, waardoor hun zelfredzaamheid vergroot wordt.

Adres
Concordialaan 13/18
5223 ZL 's-Hertogenbosch

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons