Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Deventer

Brunsvelt

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Brunsvelt is een woonlocatie in Deventer. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Het Brunsvelt is vlak bij winkelcentrum Colmschate.

Wonen bij Brunsvelt


Het Brunsvelt heeft 21 appartementen. Boven wonen vijf mensen die heel zelfstandig zijn. Zij krijgen hulp van de begeleiders als dat nodig is. De anderen wonen op de andere drie verdiepingen. Onze appartementen zijn best groot. Ieder heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, een badkamer met douche en wc.

Gemeenschappelijke ruimte


Als je wilt, eten we samen in een van de gemeenschappelijke ruimtes. Maar je kunt ook in je eigen appartement eten. Overdag gaan de meesten naar de dagbesteding. Of naar de werkvoorziening. Iedereen is wel met iets bezig.

's Avonds praten we over wat je hebt meegemaakt op het werk. Dan zitten we in de gemeenschappelijke woonkamer en praten we met elkaar, drinken koffie en kijken televisie of doen een spelletje.

Adres
Doornenburg 209
7423 BE Deventer

Alle voorzieningen in de buurt

Het huis heeft vier verdiepingen en een lift. Het Brunsvelt ligt vlak bij de Scheg. Dat is een sport- en recreatiecentrum. Het treinstation is ook dichtbij. Wie wil kan naar een speciale kerkdienst. Samen met de begeleiding gaan we wandelen. Of met onze eigen bus een ritje maken. Aan onze locatie zijn een aantal vrijwilligers verbonden. Zij komen af en toe met ons koken, een stukje wandelen of een spelletje doen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons