Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brunsvelt

Brunsvelt

Brunsvelt is een woonlocatie in Deventer. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Het Brunsvelt is vlak bij winkelcentrum Colmschate.

Wonen bij Brunsvelt


Het Brunsvelt heeft 21 appartementen. Boven wonen vijf mensen die heel zelfstandig zijn. Zij krijgen hulp van de begeleiders als dat nodig is. De anderen wonen op de andere drie verdiepingen. Onze appartementen zijn best groot. Ieder heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, een badkamer met douche en wc.

Gemeenschappelijke ruimte


Als je wilt, eten we samen in een van de gemeenschappelijke ruimtes. Maar je kunt ook in je eigen appartement eten. Overdag gaan de meesten naar de dagbesteding. Of naar de werkvoorziening. Iedereen is wel met iets bezig.

's Avonds praten we over wat je hebt meegemaakt op het werk. Dan zitten we in de gemeenschappelijke woonkamer en praten we met elkaar, drinken koffie en kijken televisie of doen een spelletje.

Alle voorzieningen in de buurt


Het huis heeft vier verdiepingen en een lift. Het Brunsvelt ligt vlak bij de Scheg. Dat is een sport- en recreatiecentrum. Het treinstation is ook dichtbij. Wie wil kan naar een speciale kerkdienst. Samen met de begeleiding gaan we wandelen. Of met onze eigen bus een ritje maken.

Aan onze locatie zijn een aantal vrijwilligers verbonden. Zij komen af en toe met ons koken, een stukje wandelen of een spelletje doen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina