Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brederoweg

Brederoweg

De Brederoweg is een woonlocatie in Hoogeveen. Op de Brederoweg wonen volwassen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen op De Brederoweg

Op de Brederoweg zijn 36 appartementen met een eigen slaapkamer. Ieder appartement heeft een woonkamer met terras of balkon, slaapkamer, keukenblok, badkamer en bergkast. In de badkamer is ruimte voor een wasmachine. Je kunt zelf koken in je eigen appartement, maar je kunt ook mee eten in de gezamenlijke huiskamer waar we samen koken. De locatie heeft een begane grond en een eerste verdieping. De eerste verdieping is te bereiken via de trap of de lift. Op de begane grond zijn twee woonkamers. Op de eerste verdieping één. Overdag gaat bijna iedereen naar werk of dagbesteding.

Begeleiding

Op iedere groep werkt een begeleider. In de woonkamer, maar oms ook bij jou in het appartement. Je kunt samen met een begeleider een kopje koffie en thee drinken, even bijpraten of een spelletje doen. De begeleiders helpen als je hulp nodig bent. Dit kan in de groep zijn, maar persoonlijke begeleiding is ook mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat er eerst gekeken wordt naar wat je zelf kunt en helpen je als dat nodig is. Ons uitgangspunt op de Brederoweg is: samen zelfstandig jouw leven leven! In onze visie kun je hier meer over lezen. Deze mag je altijd opvragen.

Omgeving

De locatie Brederoweg staat midden in het centrum in Hoogeveen. Hoogeveen is een gezellige stad met veel mogelijkheden. Je kunt er zelf gemakkelijk op uit gaan, maar dit kun je ook samen met de andere bewoners of begeleiding doen. In de buurt zijn veel winkels, waar je een boodschap kunt doen. Je kunt verschillende activiteiten in de stad ondernemen, bijvoorbeeld zwemmen, dansen of fitnessen. Ook zijn er verschillende kerken waar je eventueel naar toe kunt gaan of je bij aan kunt sluiten.

We hopen dat de aannemer in november klaar is met bouwen, zodat in januari 2021 de eerste bewoners naar hun appartement kunnen verhuizen. Wil je op de hoogte blijven? Kijk dan op onze Facebookpagina

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina