Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Berkhuis

Berkhuis

Berkhuis is een woonlocatie in Haarlem. Bij Berkhuis wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). We wonen hier met vier bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij Berkhuis

Bij Berkhuis wonen we heel zelfstandig. In je eigen appartement heb je een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en toilet. We eten wel vaak samen. Dat doen we dan bij iemand in de keuken. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om zelf te koken en te eten.

Begeleiding Berkhuis

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. De begeleiding is erg leuk. Ze staan altijd voor je klaar. En helpen je als je hulp nodig hebt. Ze luisteren graag naar je. Iedereen heeft namelijk andere vragen en problemen.

Het mooiste van Berkhuis? Dat is het geweldige uitzicht over het Spaarne. Dat is een rivier die door Haarlem stroomt. Je hebt een prachtig uitzicht als de zon schijnt. Je ziet ook veel bootjes en schepen varen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina