Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Berk

Berk

De Berk is een intensieve zorglocatie in Vierhouten. Het is één van de zes locaties op het terrein Halfweg. De zorgvragen liggen op het vlak van autisme, de ouder wordende mens, moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en hechtingsproblematiek. Op het terrein zit een dagcentrum waar bewoners overdag naar toegaan.

Wonen bij de Berk

Deze locatie bestaat uit vier woningen. De groepsgrootte varieert van vier tot zeven bewoners. Elke groep heeft z'n eigen team van begeleiders. We streven ernaar om de groepssamenstelling zo te maken dat de zorgvragen bij elkaar aansluiten. Er is een gezamenlijke huiskamer en elke bewoner heeft een eigen zit/slaapkamer met badkamer.

De omgeving

De Berk ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Door het jaar organiseren we veel evenementen. Zoals muziekactiviteiten, de boerendag en een cabriodag. Op zondag hebben we onze eigen kerkdienst waar je gebruik van kunt maken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina