Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Anfieldroad

Anfieldroad

Anfieldroad is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De 24 bewoners van de Anfieldroad zijn tussen 40 en 80 jaar.

Wonen bij Anfieldroad


Iedereen woont in ruime appartementen op de tweede, derde en vierde verdieping. Er is een lift en een trap. In ieder appartement wonen tussen de twee en acht bewoners. Ieder appartement heeft een woonkamer met keuken en een wasruimte. In de woonkamer kun je samen koken en samen eten. Op de eigen slaapkamer heb je nog een wastafel

Begeleiding


Op Anfieldroad woon je in een groep. Lekker huiselijk. Op iedere groep staat een begeleider. Deze begeleider helpt je om het beste uit jezelf te halen. Dit is maatwerk. De begeleider luistert goed naar jou. En kijkt naar wat jij nodig hebt. Sommige bewoners gaan iedere dag naar het werk of de dagbesteding. Sommigen blijven thuis. Voor de thuisblijvers is er iedere woensdag een leuke activiteit. En natuurlijk kun je ook meegaan met uitstapjes. We doen veel leuke dingen. Zo zijn we naar Artis geweest en naar de pannenkoekenboot. Vanaf Anfieldroad loop je in 15 minuten naar de winkels. En de tramhalte is aan de overkant.

Anfieldroad


Op Anfield Road in Liverpool ligt het stadion van de voetbalclub Liverpool. Op Anfieldroad in Amsterdam zijn zes woningen van Philadelphia. Op beide plaatsen hoor je hetzelfde lied: You’ll never walk alone. Je staat er nooit alleen voor.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina