Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulant Waalwijk en Loon op Zand

Ambulant Waalwijk en Loon op Zand

Ambulant Tilburg ondersteunt jou om je zelfstandigheid te vergroten en te behouden. Je woont zelfstandig en de meeste dingen kun je prima zelf, zoals: boodschappen doen, koken en reizen. Toch heb je soms even wat ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld bij het invulling geven aan je dagelijkse leven, om te gaan met situaties die je lastig vindt of het doornemen van post als je iets niet begrijpt.

Mijn Netwerk

Wij noemen dat ondersteuning vanuit Mijn Netwerk. Dat kan bij jou thuis, op een ontmoetingsplek of op afstand via de telefoon, computer of tablet. Samen met een professionele begeleider bespreek je jouw wensen en welke ondersteuning bij jou past. Meer informatie over onze werkwijze vind je op Mijn Netwerk.

Wij bieden begeleiding aan (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met:- (lichte) verstandelijke beperking- Autisme- Autisme in combinatie met een verstandelijke beperking- Psychische problematiek- Niet aangeboren hersenletsel- Zorgvragen binnen een gezin.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor deze vorm van ondersteuning heb je een WMO of Wlz indicatie nodig. Indien nodig kunnen wij je helpen bij de aanvraag hiervoor. Wil je precies weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met ons Cliëntbureau. Het Cliëntbureau zorgt ervoor dat een medewerker van Philadelphia binnen enkele dagen contact met je opneemt. Telefoonnummer Cliëntbureau: 0800-0830. Of bel met één van de ambulant begeleiders van het team op T 06 - 25 19 52 53.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina