Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulant Jan Brandhof

Ambulant Jan Brandhof

Ambulant Jan Brandhof is een woonlocatie in Gorssel. Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wonen bij Jan Brandhof

Het appartementencomplex bestaat uit zes woningen. Er is een gezamenlijke keuken, woonkamer en wasruimte. De bewoners huren zelfstandig van de Stichting JanBrand. Deze stichting wil de bewoners ondersteunen om zo zelfstandig mogelijk te wonen in een dorpsomgeving.

De ontmoetingsplek

Op de ontmoetingsplek kunnen de bewoners meedoen aan gezamenlijke activiteiten. Deze vinden plaats in de woonkamer.

Ambulante begeleiding

Voor deze begeleiding heb je een indicatie nodig. Wil je precies weten wat Philadelphia voor je kan doen? Neem dan contact met ons Cliëntbureau op. Het Cliëntbureau zorgt ervoor dat een medewerker van Philadelphia binnen twee dagen contact met je opneemt. Iedereen is anders; wij bekijken samen met jou wat voor jou belangrijk is. We kunnen je precies uitleggen hoe Philadelphia je kan helpen.

Telefoonnummer Cliëntbureau: 0800-0830

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina