Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bennekom

Ambulant Ede/Wageningen

Doelgroep

Jeugd en gezin, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking, Ouders met een verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Ouders met een beperking

Locatietype

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ambulant Ede/Wageningen ondersteunt jou om je zelfstandigheid te vergroten en te behouden. Je woont zelfstandig en de meeste dingen kun je prima zelf. Je doet je boodschappen, je kookt en je reist met het openbaar vervoer of met de auto. Toch heb je soms wat ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld om structuur te geven aan je dagelijks leven. Of om te gaan met situaties die je lastig vindt. Of bij het lezen en begrijpen van je post. Wij noemen dat ondersteuning vanuit Mijn Netwerk. Dat kan bij jou thuis of op afstand via de telefoon, computer of tablet. Samen met een professionele begeleider bespreek je jouw wensen en welke ondersteuning bij jou past.

Gezinsbegeleiding

Gezinsbegeleiding Ede/Wageningen geeft begeleiding bij alle opvoedingstaken. Om goed te ondersteunen komen wij bij jou thuis om mee te kijken in de gezinssituatie. Dit doen wij op passende tijden. Naast onze begeleiding proberen we mensen die voor jou belangrijk zijn te betrekken. We maken samen met jou en jouw gezin een plan. Daarbij gaan we uit van je eigen kracht en houden we rekening met jouw normen en waarden. Ook gezinsbegeleiding Ede/Wageningen is onderdeel van Mijn Netwerk. Naast gezinsbegeleiding kun je gebruikmaken van DigiContact. Waarbij je 24 uur per dag, 7 dagen per week contact kunt leggen via (beeld)bellen. Ook kun je op de ontmoetingsplek in Ede terecht.

Adres
Viermorgenweg 2b
6721 MS Bennekom

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor ambulante ondersteuning en gezinsbegeleiding in Ede/Wageningen heb je een indicatie of beschikking nodig, zoals een Wmo-beschikking (gemeente), jeugdindicatie (Centrum voor Jeugd en Gezin), WLZ-indicatie of PGB.

Bel met ons Cliëntbureau op telefoonnummer: 0800-0830

"Het Cliëntbureau zorgt ervoor dat een medewerker van Philadelphia binnen enkele dagen contact met je opneem"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons