Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulant Den Bosch

Ambulant Den Bosch

Ambulant Den Bosch ondersteunt jou om je zelfstandigheid te vergroten en te behouden. Je woont zelfstandig en de meeste dingen kun je prima zelf, zoals: boodschappen doen, koken en reizen. Toch heb je soms even wat ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld om je zelfstandigheid te vergroten en te behouden. Bij het invulling geven aan je dagelijkse leven. Of je wilt beter leren bepalen wat belangrijk is in jouw leven. Samen met een professionele begeleider bespreek je jouw wensen, wat je graag wilt leren en welke ondersteuning je wilt krijgen. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen. Daardoor krijg je meer regie over je eigen leven.

Mijn Netwerk

Wij noemen de begeleiding ondersteuning vanuit Mijn Netwerk. Dat kan bij jou thuis, op een ontmoetingsplek of op afstand via de telefoon, computer of tablet. Samen met een professionele begeleider bespreek je jouw wensen en welke ondersteuning bij jou past.

Wij bieden begeleiding aan (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met:
- (lichte) Verstandelijke beperking
- Autisme
- Autisme in combinatie met een verstandelijke beperking
- Psychische problematiek
- Niet aangeboren hersenletsel
- Zorgvragen binnen een gezin

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Voor deze vorm van ondersteuning heb je een WMO of Wlz indicatie nodig. Indien nodig kunnen wij je helpen bij de aanvraag hiervoor. Wil je precies weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met het ambulante team via AmbulantBrabant@philadelphia.nl.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina