Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Den Klunderenberg

Den Klunderenberg

Locatie Den Klunderenberg is een woonlocatie en dagbestedingslocatie in Hoogeveen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB), lichte verstandelijke beperking (LVB), ernstig meervoudige beperking (EMB) en ouderen.

Wonen bij Den Klunderenberg

Met de nieuwe locatie Den Klunderenberg zijn er 36 appartementen gerealiseerd. Hiermee gaat een jarenlange wens van ouders en bewoners in vervulling. Het zijn moderne en ruime appartementen met op de begane grond een doelgroep die meer zorg nodig heeft. Cliënten die op de oude locaties "de Leliestraat en Snikke" hebben gewoond komen op de begande grond, eerste en tweede verdieping te wonen. Op de bovenste woonlaag kunnen cliënten komen te wonen die meer gebaat zijn bij prikkelarm wonen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de 40-plussers. De algemene ruimtes zijn groots opgezet en voorzien van een keuken en een gemeenschappelijke woonkamer. Ook is er een mooie omheinde tuin om in te vertoeven, en een interne dagbesteding. Als bewoner van het appartementencomplex voel je je straks de koning te rijk.

Mooie locatie

We hebben straks twee gloednieuwe locaties in Hoogeveen. Er is veel te bieden, niet elke instantie heeft interne dagbesteding en een omheinde tuin. Samen met de familie van de bewoners zijn de plannen ontwikkeld en dat maakt het extra mooi. We zitten op een prachtige locatie, zo vlakbij het centrum.

Ode aan Hoogeveen

In het hekwerk van de balkons zitten versieringen die verwijzen naar Drenthe, Hoogeveen en de nabije melkfabriek. De bewoners hebben op deze manier kunnen meedenken om iets van Hoogeveen terug te laten komen in het appartementencomplex. Er kon gekozen worden uit een melkbus, een bijenkorf (het wapen van Hoogeveen), een turfsteker of een trommelaar.

Gasloos
De nieuwbouw aan de Alteveerstraat / Piet Heinstraat is gasloos gebouwd. Het verwarmen gebeurt met infrarood panelen. Een slimme CO2-warmtepomp zorgt voor warm water. Zo dragen we ook bij aan duurzaam wonen op deze locatie.

Wonen bij Den Klunderenberg?
Voor meer informatie over het wonen aan de Alteveerstraat of een andere locatie bij Philadelphia kan contact opgenomen worden via de locatie. (zie gegevens hiernaast) Of met het clientbureau, clientbureau@philadelphia.nl of telefonisch via (0800) 0830. Bereikbaar van ma t/m do van 08.30 t/m 17.30 uur en op vrijdag van 08.30 t/m 17.00 uur.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina