Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

W&B Aeres Dronten

W&B Aeres Dronten

Locatie W&B Aeres in Dronten is een dagbesteding voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Werk en begeleiding bij Aeres in Dronten
Wij zijn gevestigd in de Aeres Hogeschool in Dronten. Bij ons werk je met verschillende mensen samen. Met wat ondersteuning kun je jouw talenten inzetten. Je kunt je verder ontwikkelen en zinvol werk doen dat bij je past. Als je wilt, helpt een jobcoach bij het vinden van een betaalde baan. Zo doe jij mee in de maatschappij. Jouw zelfstandigheid is belangrijk. We kijken samen of je beschut werk zou kunnen doen.

We starten en lunchen gezamenlijk in onze eigen ruimte van de hogeschool. Van hieruit 'waaien we uit' over de campus voor verschillende werkzaamheden.
Denk daarbij aan:

-Facilitaire werkzaamheden.
-Inpakwerkzaamheden voor de campusshop.
-Horecawerk in de kantine, keuken en de bar
-Werkzaamheden in de kassen
-Notitieboekjes maken
-Werkzaamheden voor het lab

Je kunt ook werkzaamheden doen bij de schoolboerderijen op 1 kilometer afstand van de campus:
-Grasmaaien/verzorgen groen.
-Eieren inpakken/aardappels en uien afwegen
-Kalveriglo's schoonmaken.

Samen met jou kijken we welke werkzaamheden je leuk vindt en wat er mogelijk is.

Uitbreiding
We zijn in september 2022 gestart en we blijven in gesprek met medewerkers van Aeres om te zoeken naar nog meer activiteiten op de campus.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina